Férfitípusok női szemmel!
2016. szeptember 02. írta: AgathaSeymour

Férfitípusok női szemmel!

- Eddig háromféle férfival volt dolgom egész életemben – mondja újdonsült ismerősöm, Antónia. - A három fajta közül az első kettőt lehetne tovább elemezni, több alcsoportra osztani, de nem biztos, hogy érdemes. A harmadik a legjobb, ez az új felfedezés az életemben! Nemrég találkoztam vele és mindent visz, tényleg mindent, az egész életem olyan vele, mintha csak álmodnám… 

- Mivel elég erős egyéniség vagyok – kezdte Antónia – , alapvetően uralkodni szoktam a férfiakon, ezért az első csoportba tartozó férfiakat szolgának hívom. Ők azok, akik az én szempontomból tulajdonképpen nem rendelkeznek személyiséggel, nincs sok szerepük az életemben, nem társak; az a dolguk, hogy végrehajtsák amit mondok nekik.

– Szeretted te ezeket a férfiakat? – kérdeztem értetlenül, csak mert hirtelen kétség támadt bennem e felől.

– Nem tudom, talán szerettem őket, de ebben nem vagyok biztos. Őket nem tudtam, nem lehetett társként kezelni, mert nem voltak elég erősek ahhoz, hogy velem egyenrangúak legyenek. Ha szemléltetnem kellene, hogy ők hol helyezkedtek el az életemben, azt mondanám, hogy a hierarchiában bőven alattam – szóval, ha akartunk, sem tudtunk volna együttműködni. Ezeknek a férfiaknak a legfőbb és leglátványosabb tulajdonsága az volt, hogy újra és újra megpróbáltak fellázadni, véget vetni sanyarú sorsuknak, de ilyenkor én mindig beléjük rúgtam, s ők visszamásztak a helyükre.

– De miért bántál velük így? – kérdeztem.

– Nem tudom. Talán mert nem lehetett velük másképp bánni, valahogy ők maguk is részesei, okai voltak a rossz sorsuknak. Állandóan manipuláltam őket, hol így, hol úgy, nem volt tisztességes játszma közöttünk bevallom, de velük nem tudtam másképp viselkedni.

 189a.jpg

A második csoportba sorolom a támogatókat. Valójában ők is szolgák, de nem tudnak róla. Ők már nem alattam helyezkednek el a hierarchiában, hanem egy picivel mögöttem, mellettem. Nem partnerek ők sem, támogatják az életemet, tesznek értem, de nem tudom őket velem egyenrangú társnak tekinteni, mert őket is tudom manipulálni. Ugyan velük már nehezebb dolgom van, mégis mindig megtalálom a módját annak, hogy kezessé változzanak. Azt hiszem, ez sem igazi szerelem, itt sincs igazi kapcsolódás kettőnk között.

Életemben először most vagyok valódi kapcsolatban. Végre találkoztam egy férfival, egy olyan emberrel, aki erősebb nálam, sokkal erősebb. Próbálkozhatok manipulációval, erősködhetek, így is, úgy is, ahogy csak akarok, vele nem megy. Egészen egyszerűen nem vevő rá, csak legyint egyet, vagy nevet rajtam. Számomra az az igazán nagyszerű ebben a kapcsolatban, hogy nem kell erősnek lennem mellette; végre lehetek gyenge nő, és most minden olyan könnyű és olyan egyszerű!

 Agatha Seymour

Örömmel látlak a weboldalamon: http://agathaseymour.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://puderestusarok.blog.hu/api/trackback/id/tr6511670440

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

láplidérc 2016.09.02. 19:39:15

Domina rácsodálkozik a szerelemre. Bájos.

Dr. Bélus___ 2016.09.02. 21:04:18

Jaj de nagy sírás lesz ennek a vége. Belefutott a pici lány egy "rosszfiúba" és most konstans nedves a bugyi. De mikor a pasi dobja, jön majd a rinya, meg a "nem is érdemelt meg engem". :)
Ha majd felnősz szívi, keresel majd egy normálisat, akit ma még leköptél volna. Akkor majd tudod értékelni. Vagy ha mégsem, akkor besz*ptad, sz@r életed lesz. Libuska.

01234567 2016.09.02. 21:10:40

Elég primitív meglátása van a hölgynek a párkapcsolatról. Ezek után a blogja megtekintésétől eltekintek. Elég unalmas lehet. Viszont vigasztalja hosszú sikeres élete lesz ha marad ezen a tudat szinten, talán még végig boldognak is fogja érezni magát.

csakférfi 2016.09.02. 21:27:46

@01234567: semmi rosszat nem mondott csak jellemzett férfiakat akikkel találkozott.
Gratulàlok Antónia végre az lehetsz aki vagy. NŐ.
Nem kell szerepet jàtszanod tőbbet. Élhetsz őszintén.
Sok boldogsàgot. :)

Nem leszünk gyarmat ! 2016.09.02. 23:37:04

A végén, amikor a macsó partnere megcsalja,elhagyja vagy megveri :) Rájön , hogy jobb lett volna egy lesajnált támogató :)

Szalay Miklós 2016.09.02. 23:39:53

Tessék egy alapos és (szerintem) objektív összefoglaló a nemi különbségekről, arról, hogy milyenek a nők és a férfiak:

egyvilag.hu/temak.shtml#temaid052

(A legfelső sor a kép tetején, "Férfi és nő". Az írás doc és pdf formátumban tölthető le. Ez egyébként egy nagyobb mű egy darabja, mely megpróbálja módszeresen, de azért érthetően elmagyarázni, hogyan működik a világ.)

Meg itt egy másik a legjellemzőbb embertípusokról:

egyvilag.hu/temak.shtml#temaid063

sebi77 2016.09.02. 23:46:15

Ez az Agáta egy létező személy, vagy valami meghasonlott béta próbálja így bemocskolni a női nemet?

Advanced Flight 2016.09.03. 00:24:41

@sebi77: this post is sponsored by Hufnágel Pisti XD

csakférfi 2016.09.03. 00:37:52

Bámulatra méltó az előttem kommentelők krlátoltsága.
Gyakprlatilag azeddigo hozzászólásokkal a poszt elérte a célját. Manipulált.
Az Aghata egy fantázoanév. Jól hangzik olyan arosztokratikus. Gyanítom Antónia is egy ltalált személynév ami mögé a poszter bujhat. Így bántódás nélkül tesztelheti olvasóit. Keresheto azt a férfit akire àhítozik. Mivel a többség elítéli a hangnemet és farkast kiállt ezzel bekategorizálja magát a két férfitipusba.
Haláli.
:) :) :)

dekás dezső 2016.09.03. 05:23:42

@csakférfi: szerintem kicsit túlkombinálod ezt a történetet koma.
Shit testen többször megbukott fejlődésképtelen hímek automatikusan mennek az alsó polcra söprögetőnek, csicskának, lelki szemetesládának - ki ki amire jó - vagy elhúzhatnak a vérbe. Kuttyát nem érdekel. Mióta világ a világ, ez így működik. Ha valaki felismeri a helyzetét és továbbra is hagyja magát csicskáztatni ahelyett, hogy keresne egy hozzáillő csajt, az tényleg súlyos eset, vagy szimplán mazo. Akik még nem vágják, hogy a csaj csak feladatokat ad, mást nem - azok meg így jártak, az életképesebbje előbb-utóbb majd tanul az ilyen szitukból. Itt fent le van írva a tanmese, teljesen mindegy, hogy egy újabb shit test egy képzelt vagy valós szituációba ágyazva egy álnéven, vagy akárhogy - szerintem a lényeget lel lehet vonni belőle, Evvan.

csakférfi 2016.09.03. 06:40:28

@dekás dezső: Hm.......
Egyesek szerint a kapcsolatok bonyolultak. Ezt nevezhetjük túlkombináltak.
A vége mindmét tipusnak a papucsférj. Elolvastam néhàny korábbi posztját is a hölgynek. Ezért írtam azt amit. Mellesleg éjszakàs voltam ezért az íràsi bakik.
Mindazonàltal az említett típusú férfiak többségben vannak. Ezért agyal rajra pl. Zimbardo doki "hovà lettek a férfiak" . Nos 20 évig voltam papucs nem szégyenlem bevallani. 5 éve egy màsik életet élek. Màs asszonnyal. Mivel az első kitette a szűrömet. Így sajàt eszemtől lettem csakférfi. Sem több sem kevesebb. Így ÀKOS az ominózus sokat vitatott intetjuban igazat mondott. Ehhez a ñőtipushoz férfi kell és maceràs vele hosszútàvon. De még mindig jobb mint a vàrosi plàzahisztérika. Mivel a nők között is van 3 féle tipus. Nos az első kettőt fevàzoltam. A harmadik a fehérholló kategória. Azzal élek 5 éve hàzassàgban . S nevetünk a màsik nem kategóriàin.
:) :)

Oregon (TM) 2016.09.03. 07:12:08

Apuka hol volt gyerekkorban?

csakférfi 2016.09.03. 08:18:31

@Oregon (TM):
"Apuka hol volt gyerekkorban?"
a helyén volt apuka és anyuka is.
Így lett egy sikeres öntudatos nő.
Akinek megálmodták kicsinyen a szülei a jövőjét.Ő meg beteljesítette.
S íme a "mai kor modern nője".
bakker kacérkodik a budhizmussal most olvastam.

6
13
Dicsőség, szégyen: egyforma félelem.
A rang: az élet legnagyobb csapása.
Dicsőség, szégyen: mért csak félelem?
Mert a dicsőséget a közemberek
szorongva nyerik el,
szorongva vesztik el.
A dicsőség is, szégyen is, csak puszta félelem.
A rang mért az élet csapása?
Mert legnagyobb csapás
az önszeretet.
Ha nincs bennem önszeretet,
ugyan mi bajom lehet?
Ezért:
a világért élő kiválóságra bízható a világ;
és a világért élő jóságra
építhet a világ."

ez a nő szereti önmagát mindenkinél jobban.ezért a bölcs csapásnak nevezi önmagára nézve.

"Mutassák meg az ember-népnek
az egyszerűséget, az épséget,
hogy az önzésnek, az epedésnek vessenek féket"

Mivel az ilyen nő egoizmusa másoknak szenvedést okoz. ugyanis a vágyai beteljesüléséhez állandóan szolgákra lesz szüksége.

2
AZ ÚT
1
Az út, mely szóba-fogható,
nem az öröktől-való;
a szó, mely rája-mondható,
nem az örök szó.
Ha neve nincs: ég s föld alapja;
ha neve van: minden dolgok anyja.
Ezért:
aki vágytalan,
a nagy titkot megfejtheti;
de ha vágya van,
csak a dolgokat szemlélheti.
E kettő mögött közös a forrás,
csupán nevük más.
Közösségük: csoda,
s egyik csodától a másik felé tárul
a nagy titok kapuja"

Azaz sohasem lesz az "ut" tudója s keresni fogja önnön vágyait élete végéig hogy boldog maradhasson.De ez lehetetlen.Csak illúzió.

"Szavamat megérteni könnyű,
és megfogadni könnyű.
Mégse bírják megérteni,
se megfogadni.
A szavaknak ősapjuk van,
a tetteknek királyuk van:
ezt nem értik az emberek,
és engem ezért nem értenek.
Ha vannak, kik megértenek:
ez az én gazdagságom.
Ezért a bölcs
drágakövet hord darócruhában"

Ennek ellentéte:

"Menthetetlen magazinfüggő vagyok, imádom a divatot! Az íróasztalomon mindig ott fekszik az aktuális Vogue vagy a Harper’s Bazaar."
Folytassam?
AgathaSeymour---vagy akárki vagy.

MyOpinion 2016.09.03. 08:38:18

Na megtalálta azt a férfit, aki pont úgy semmibe veszi őt, mint ő az első kettőt. :-)

Oregon (TM) 2016.09.03. 09:12:31

@csakférfi: Nem neked írtam, hanem a posztra. Viszont azon ettől függetlenül elgondolkozhatsz miért vetted magadra.

furious ewok 2016.09.03. 09:14:56

Az ilyen "erős nőket", érts szociopata manipulátorokat jobb messziről elkerülni. Lehet valaki erős felsőbbrendűségi érzés nélkül is. A "még erősebb" pasihoz meg gratulálok, pár év év múlva sok örömetek lesz egymásban.

Voznyák Pista2 2016.09.03. 09:31:31

@01234567:

"Viszont vigasztalja hosszú sikeres élete lesz ha marad ezen a tudat szinten, talán még végig boldognak is fogja érezni magát."

Nem hinném. A rosszfiú v.színű azért tud rossz fiú lenni, mert le se szarja. Pár numera, aztán megy a kukába a szivi.
Ha meg nem, úgy csak az egyik lesz a sok közül, ha meg ágálni mer ellene, lendül a kéz.

A manipulativ viselkedés alapvető női "zsigeri" funkció. Együtt kell vele élni. Egy egészséges nő tud így is, sőt csak így tud boldog lenni.
De akinek a a lekezelés és félvállon kezelés kell, ott valahol megbomlott a lelkecskéjében az egyensúly. Kódolva van a csalódás.

Oleg Gontar 2016.09.03. 10:03:15

Az egesz keplet vegtelenul szimpla, szoval a holgy viselkedese teljesen sablonos, bar a katagoria megnevezesek meglehetosen lekezeloek. Szoval az egesz egy visszacsatolas.

1. A ferfi rendes - biztos mert nagyon jo no vagyok, sose kapna meg egy ilyen jot. Ez viszont pontosan azt jelenti nekem lehetne jobb. Nosza upgradeoljuk.
2. Ez a ficko azt csinal amit akar. Leszar. Beilleszt a programjaba, nem atalakitja azt hogy velem lehessen. Biztos mert ha en ezert szakitok, keres es talal jobbat. Ezert nem ertekel. Uristen lehet mar jeloltje is van, en meg felkaptam 5 kilot a kapcsolatban. Nem ez a srac barmikor talal nalam jobbat, ami azt jelenti hogy nala jobb fium nem lesz, sot mar vele is kategoriamon tuli fium van. Nosza ragaszkodjunk hozza.

Egyebkent hozzatevoleg: A szolga tipus nem azert kedves es segit mert szolga, vagy mert soha jobb noje nem lehet. Kedves tipus. Az hogy hagyja magat terrorizalni, nem jelenti hogy intellektualisan alattad all. Viszont pont az ilyen jatszmazo nok ( es kb mind ilyen) jon ra az ember, hogy nincs szukseg nore ha nem akarok gyereket nevelni. Minden programra jobb ha az ember a haverjaval megy, es "arra" meg nem kell kapcsolat. Es hoppa jol telnek a hetvegek, lehet sportolni, turazni dront roptetni, raspberry projecthez forrasztgatni. Szoval a no mint olyan semmi elonyt nem hoz az eletbe, es mivel egyetlen dolgot kepesek nyujtani es azaltal ervenyesulni, azzal sokan probalkoznak. Rendesen dolgozni, tisztessegesnek lenni nehez. Igy viszont elinflalodtak a nok.

dolceamico 2016.09.03. 10:06:17

Remélem utódot nem hoz a világra.

eMJe 2016.09.03. 10:36:07

@sebi77: Egy hatalmas ribi, George és Ralph mellett még más pasijai is vannak, bár az ő nevükre sosem derült fény :D

dekás dezső 2016.09.03. 11:34:37

Itt megint félreértés van, egy nő nem lesz ribi attól, ha _önzetlen_ szexuális kapcsolatot alakít ki akár több férfival is. Ha kedve tartja, ám legyen. Élvezetet ad élvezetért cserébe - ez a legideálisabb felállás. Hogy a többszálú projektet milyen módon menedzseli, az már legyen az ő lelkiismereti dolga. A gondok ott kezdődnek, ha a rendszerbe egy, a nő számára csak kompromisszumosan elfogadható hím próbál bekerülni. Itt már valami pluszt is kell nyújtania a férfinak, hogy egyáltalán játékban maradhasson és akkor még szó sincs szexről, meg a nagy lelki együttrezgésről;). Hát, kinek mennyi fér bele.... A szexre, vagy kapcsolatra pályázó férfi egyik legfontosabb és legsürgetőbb feladata az, hogy felismerje _valós_ pozícióját a nő rendszerében - a félreértések és a későbbi nagy pofáraesés elkerülése végett. Vannak akiknek ez lazán megy és nagy kanállal falják az életet, vannak akik csak a sokadik kudarc után esik le a tantusz, hogy mégis milyen egyedeknél érdemes próbálkozni a siker érdekében és vannak akik életük végéig csukott szemmel próbálnak célba lőni.:)

eMJe 2016.09.03. 11:54:54

@dekás dezső: Csengetett Mylord? :D :D :D

Egyébként de, a ribi az élvezetért csinálja, a kurva pénzért :)

kasu 2016.09.03. 11:59:32

A Nő lenézi a gyengéket, most Embert talált és végre lehet romantikus, szerelmes meg minden. Az Ember a maga kategóriái szerint megtalált egy újabb hódolót, egy romantikus, szerelmes csajt, aki az első 3-5 évben imádni való lesz, utána meg repül.
De az egész élet erről szól! Az elején totál gyönyör, aztán lanyhul, majd már kötelesség és szükség, jobb esetben harmónia. Ha mindenkinek időben lesz egy izgalmas szeretője és megélheti a saját vágyait, akkor maradnak közösben, létrejön a harmónia megint... Kivéve, ha lebukás van és az anyagi érdekek nem képesek összetartani... vagy épp az anyagi érdek azt diktálja az egyiknek, hogy lekutyapicsázzák egymást a bíróságon és vigyék, amit csak lehet. Addig nem tudod kivel éltél, amíg el nem váltál tőle.

Espada Rodelero 2016.09.03. 12:11:37

Ez nem igazi post, nem igaz történet, nyugi.
Ha mégis ilyen nővel találkozol, elegánsan átléped és mész a dolgodra.
Egy közepes szarás és jobb élmény, mint a mai önjelölt "erős nőkből" élhető embert faragni.

ganjaninja 2016.09.03. 12:17:21

Egyszer minden fagyi visszanyal!:)
Eleve rangsort képezni egy baromság,hisz a társ egyenrangú.
Maradjunk annyiban ,hogy az első két kategória akit magad alá rendeltél hazugságkapcsolat volt. Valamiért kihasználtad őket. Remek üzlet lehetett ideig-óráig.
Érdekes dolog ,hogy azok a nők akiket félvállról vettem...kivétel nélkül a csillagot lehozták volna....ahol kezdtem kicsit jobban valaki felé fordulni,észrevehetően a dominanciája irányába indult el. Mondanom sem kell ,hogy "fájónröhögve"fordultam le róluk.
Furcsa Világ ez.
Én a határozott,céltudatos nőket preferálom...csak sajnos a többségüknél ismeretlen az,hogy középen van a mérleg nyelve...ösztönösen hajtanak a vezér szerepre....velük maradnak a napos,hetes...max. hónapos "szerelmek" :)
Love/peace

eMJe 2016.09.03. 12:25:09

@A megvalósult amerikai ólom..:
aki az alfa és a céda között van :D

Mark Bolt 2016.09.03. 12:27:57

Egyszerűbben fogalmazva mindig az irányít, akiért tepernek. Amíg olyan pasikat fogott ki, akiknek kellett, addig ők voltak a szolgái, most meg kifogott egy olyan pasit, akinek tökmindegy mit akar, legfeljebb lelép tőle, és most ez a pasi neki az isten. Szerencsétlen hülye, majd megtanulja értékelni a "szolgáit és támogatóit" miután kibaszta ez a pasi. :)

tényállás 2016.09.03. 14:05:20

A szerelem rövid életű de kihagyhatatlan, ha át tud alakulni szeretetté az már fél győzelem! Egy kapcsolat két félen múlik, ha mindegyik megtalálja a számítását, hosszú kapcsolat lehet belőle!

pollucs 2016.09.03. 14:33:11

Hmmm... és hányféle nő létezik?
Azt hiszem, hogy én az összes típust ki tudom-tam akasztani. :) Így e 3 közül egyiksem vagyok, hál' Istennek. :)

pollucs 2016.09.03. 14:34:26

Hmmm... és hányféle nő létezik?
Azt hiszem, hogy én az összes típust ki tudom-tam akasztani. :) Így e 3 közül egyiksem vagyok, hál' Istennek. :)

Nem leszünk gyarmat ! 2016.09.03. 14:38:39

Jól választott, így most már az ő kizárólagos feladata lett a mosás, főzés, takaritás, gyermeknevelés, bevásárlás és a hűtő telepakolása hideg sörrel :) :) :)

shakespeare 2016.09.03. 14:55:09

még büszke is arra, hogy nem egyenes a kapcsolatban, kihasználja a másikat, átveri, a kapcsolatban a másik öszinteségét és segítôkészségét kihasználja és ettôl érzi magát okosabbnak, ügyesebbnek. gratula. egy majom.
volt ilyen barátnôm, széles ívben ki lett dobva, ami a kis egoista lelkét megviselte,
ja, és megértettem, hogy elôdeim (akiket addig idióta barmoknak tartottam) miért ütötték meg a kis 'ártatlant'

rézfaszú 2016.09.03. 14:57:28

Hozzám jöhetsz talpat nyalni. :)
De az a max., a többit meghagyom a NŐKNEK!

csakférfi 2016.09.03. 15:29:38

@Oregon (TM):
@csakférfi: Nem neked írtam, hanem a posztra. Viszont azon ettől függetlenül elgondolkozhatsz miért vetted magadra.

Tessék?
Most Te megsértődtél?
De min?
Bocsáss meg csak tovább vittem a "apuka hol volt" gondolatot.
:)

csakférfi 2016.09.03. 15:31:12

@havaz.petty.rianás:

@csakférfi: nabazdmeg.

Teszem ezt a feleségemmel időnként anélkül hogy Te erre megkérnél.
:) :) :)

Köldök_szösz 2016.09.03. 15:58:42

antónia te rühes szar öntelt kurva, valakinek jól meg kéne csapni téged hogy helyrebillenjen az eszed a hülye fejedben!

A megvalósult amerikai ólom.. 2016.09.03. 16:14:32

@eMJe: Értem.. Én meg már azt hittem, hogy a Bélában írt el egy betűt..:)

enpera · http://c64blog.wordpress.com 2016.09.03. 17:07:04

Ez valami tinilány akit végre egyszer megbasztak?

Sadist 2016.09.03. 17:32:21

Ez nem erős egyéniségű, határozott nő, hanem egy nárcisztikus, pszichopata, férfigyűlölő picsa.

Bela Vadas 2016.09.03. 17:35:09

Ekkora baromságot régen olvastam.

Zsuzsi25 2016.09.03. 19:34:04

Ekkora faszsagot....majdnem mindegyiknek vannak alcsoportjai...
Mama pici fia
Munkanelkuli csoro luzer, de azert model baratnot akar.
Agressziv
Alkoholista
Hazas de szeretot akar.
Es persze ne hagyjuk ki a kedvencem, minden no ribanc.

csakférfi 2016.09.03. 20:02:52

@Köldök_szösz:
antónia te rühes szar öntelt kurva, valakinek jól meg kéne csapni téged hogy helyrebillenjen az eszed a hülye fejedben!
Anno az akkori munkatársaim javasolták ezt.Már amikor a volt nejem kitette a szűrömet.
Két év mulva a gyerek kapcsán a bíróságon jól jött volna ez a "portfólió".
tuti hogy a jogot is elvették volna a láthatástól.
:)
@Zsuzsi25: Mintahogy a nőknek is
anyuka kedvence
kommunikációs és valami szakos értelmiség aki a szürke ötven árnyalatában él
hisztérika (lásd Freud)
Önimádó plázacica élete értelme a kártyaszámok misztikája.
férjes de őt nem értik meg és ha...akkor lehetne istennő is.
Persze a kedvencem a "kurva anyját"
Most tényleg bele akarsz menni ki a rossz meg ki a jó.
Istenem!!

Zsuzsi25 2016.09.03. 20:16:19

@csakférfi: Nokrol nem tudok nyilatkozni, mert e tere elegge maradi vagyok es 100% hetero vagyok.... - Ugyhogy neked teszem fel a kerdest. Komolyan? Szurke 50 arnyalata? Sok no szereti ha verik?

havaz.petty.rianás 2016.09.03. 21:33:14

@Köldök_szösz: mi a baj vele, szerintem tök vicces. buddha meg jóga, meg filozófia trendiskedés, illegünk-billegünk, lebegünk a felszínen. nagyon mókás. miért vernéd meg, nem értem

havaz.petty.rianás 2016.09.03. 21:36:01

@csakférfi: annyira de annyira egy műmájer fasz vagy... idejösz, elolvasod a posztját, rámész a blogjára, végignézed a képeit, megtetszik, rögtön j jösz a taoval, miegyéb, oktatod, imponálni akarsz neki... nyomi vagy. az ilyen nő nagyon vicces, mint egy kismacska. komolytalan.

havaz.petty.rianás 2016.09.03. 21:41:49

@Sadist: szerintem érdemes megjegyezni, hogy szemléli a férfiakat. kb minden nő ennyit lát bennünk, csak palástolják. a narcisztikus vonások egyértelműek. fogadok, visszajön ës kitöröl minden neki nem tetsző kommentet. nyehehe.

Ravasz Figyelmeztetés 2016.09.03. 21:46:10

Szóval sikerült felfedezni, hogy vannak alfák, béták és omegák. Váó, le vagyunk nyűgözve.
Ugyanitt: az ég kék és minden nő kurva.

Zsuzsi25 2016.09.03. 22:18:34

@havaz.petty.rianás: Nem vicc volt....csak ilyen pasikkal talalkoztam! (Egyet kiveve, hozza viszont felesgul mentem)

zZz 2016.09.04. 02:14:22

@Zsuzsi25: Sok nő szereti, ha irányítják és neki csak passzívan kell követnie a férfit.

zZz 2016.09.04. 02:22:07

@Zsuzsi25: Hogyne persze, csak olyan pasikkal találkoztál, az az egy, aki meg nem ilyen volt, pont téged vett el. Szeretnél még mesélni? Nem vagyok még eléggé álmos :)

Sadist 2016.09.04. 03:23:37

@havaz.petty.rianás: "kb minden nő ennyit lát bennünk, csak palástolják. a narcisztikus vonások egyértelműek."

Olvastam már olyan véleményt is, hogy a nők valójában pszichológia esetek, csak mivel nők, ezért a társadalom elnézi nekik.
www.goingyourownway.com/mgtow-mgtow/female-psychosis-1-egocentrism-638/
www.goingyourownway.com/mgtow-mgtow/female-psychosis-2-narcissism-639/
www.goingyourownway.com/mgtow-mgtow/female-psychosis-3-solipsism-640/
www.goingyourownway.com/mgtow-mgtow/female-psychosis-4-rationalization-hamster-641/

Sadist 2016.09.04. 03:38:40

@Zsuzsi25: Fiatalon a csajok vannak válogatási helyzetben, úgyhogy ez leginkább téged minősít, hogy csupa balféket választottál.

csakférfi 2016.09.04. 07:03:41

@Zsuzsi25:
- Ugyhogy neked teszem fel a kerdest. Komolyan? Szurke 50 arnyalata? Sok no szereti ha verik?"
Ez most hogyan jön ide?,
egy nő sem szereti ha verik.
A szürke ötven árnyalata egy kitalált történet.Mégis millióan olvassák és álmodoztak a gazdag pasiról a tökélyről.
@havaz.petty.rianás:
valamiféle aberrált állatnak képzelsz vagy mi??
van feleségem volt feleségem.
Az ex--az volt hasonló karakter mint a posztíró.
Akar a búbánat imponálni neki.a nők tucatja ehhez a karakterhez mérhető.Olyan egyencicák.de ezt leírtam a Tao előtti kommentemben.
mellesleg a Buddhizmusnak semmi köze az efféle embertipushoz.

odamondó 2016.09.04. 08:42:38

"... valahogy ők maguk is részesei, okai voltak a rossz sorsuknak..."

Ezt valaki merné leírni nőkről. Még aznap fellázadna ellene az egész internet áldozat hibáztatás miatt.

Zsuzsi25 2016.09.04. 10:11:34

@csakférfi: Jaaa,hogy a gazdagsaga miatt!.igy mar ertem. :) Olvasni nem olvastam. Filmet lattam csak (nem onszantambol, ez ment epp a fodraszatban ahova jarok) Hát - a kerdes bennem is felmerult mar. Hogy, ha a pasi nem lenne ilye gazdag, mar nyilvan nem turne el ezt a no. Egyebkent viccesnek talaltam a filmet.
@Sadist: Nem azt mondtam, hogy randiztam veluk, azt mondtam: ilyenek "talaltak" meg. Nyilvan nem alltam le veluk.
@zZz: Mi ezen a hihetetlen? Mindig a NŐ valaszt!!! ;-) Nem tudtad?

csakférfi 2016.09.04. 10:41:24

@Zsuzsi25: nos a nőknek védelem kell és biztonságérzet ahhoz hogy békében és egészségben megszüljenek.
Mivel egyedül csak a nők tudnak.Mi férfiak nem.
Ez nem princípium hanem a természet rendje.
az hogy a nőknek most már joguk van pénzt keresni( nem baj és nem rossz a tévedések elkerülése végett), így nyugodtan kiiktathatják a férfiakat az életükből.Ez sem baj!csak macerás a nőnek felnevelni értelmes emberré egyedül a gyerekeit.Olykor elfigyelem mennyire áhitattal tudnak beszélni a gyerekükről a nők.Ez sem baj! A baj majd akkor lesz amikor a "kicsim" ,nagy lesz és lázad,nekirongyol anyukának a szar vagy vél szar élete miatt.Mivel lázadni illik tiniként.Ez a normális.Na akkor hiányzik ujra apuka hogy védje a nőt.de ez nem az én problémám és bajom.
Nem olyan nehéz ezt belátni.A filmet nem láttam de a gyerekeim elmondása szerint "szar".A könyvet sem olvastam ,csak láttam ahogy néhány nő csillogó szemekkel beszél róla.

csakférfi 2016.09.04. 10:45:54

@Zsuzsi25: nem a nő választ.A férfi választ és a nő dönti el hogy lesz-e gyereke tőle.
"hozzám jössz feleségül?"
Igen-nem.
Mi ez ha nem döntés?
azért nem tudsz dönteni mert még nem választott ki Téged arra alkalmas férfi.
Ne legyenek illúzióid.
:)

eMJe 2016.09.04. 12:09:38

@A megvalósult amerikai ólom..: Ez tényleg csak egy bula, nem nő :D

A megvalósult amerikai ólom.. 2016.09.04. 14:01:33

@csakférfi: De az ő felfogásuk szerint ők "küldik a pozitív nonverbális jeleket" és ezzel választanak, te pedig márcsak erre reagálsz. Persze ha esetleg mégse reagálsz, akkor egy sötét bunkó vagy, "akit csak a plázacicák érdekelnek".
Egyszer akaratlanul hallgattam meg két csaj beszélgetését erről..

Sadist 2016.09.04. 14:05:07

@Zsuzsi25: "Nem azt mondtam, hogy randiztam veluk, azt mondtam: ilyenek "talaltak" meg. Nyilvan nem alltam le veluk."

Azt írtad, hogy csak ilyenekkel találkoztál, amiről a tapasztaltabb ember tudja, hogy valójában azt jelenti: "ilyeneknek sikerült megdugniuk".
Abszolút hihető, hogy még találkozás és nem randi szintjén is csak és kizárólag ilyen férfiak találnak meg, majd az első normálissal sikerül elvetetni magad. Hol ismerkedtél? Munkaügyi központban meg anonim alkoholisták klubjában?

Sadist 2016.09.04. 14:13:29

@csakférfi: "nem a nő választ.A férfi választ és a nő dönt"

Ez pontosan így van, mégis nagyon kevesen tudják.

csakférfi 2016.09.04. 15:16:37

@Sadist: ha tudják is sokan nem merik felvállalni hiszen sérülne a nők önmagukról alkotott illúziója.
Az nagy gáz egyébként ha valaki a "felhőkből" hirtelen lejön a földre.
:) :)
Sokan belehaltak már ebbe az esésbe.
Nekem is majdnem sikerült.vannak komor emlékeim.
:) :)
@A megvalósult amerikai ólom..: Ja! Valamiféleképp meg kell magyarázni hogy nem kellek senkinek.Haszontalan vagyok és csúnya.Ezt senki sem meri felvállalni.
Anno akkor kezdett el ez derengeni nekem amikor réges rég belenéztem a tükörbe és az jutott eszembe hogy "mekkora egy majom vagyok""--akkor mosolyogni kezdtem.Azóta is ha belenézek legyen bármilyen rosszkedvem legyen bármilyen fárasztó a napom valahogy mindig ez jut eszembe.
Nem szégyen ----gondolom---mivel állítólag közösek az őseink.
:) :)

csakférfi 2016.09.04. 15:24:20

@A megvalósult amerikai ólom..: Jut eszem be még valami.
Erről a "nonverbális" jelekről.
Úgy 10 éve amikor még az első házasságomban éltem és a fiunkkal felkerestünk egy távoli ismerős családod ,ott is volt egy hasonló korú kislány.
Amikor a két gyerek meglátta egymás örülni és ugrándozni,bolondozni,fogócskázni kezdtek.
aztán egyszer ugy esett hogy szembetalálkoztak egymással---és akkor megállt a levegő köztük egy pár pillanatig néztek egymás szemébe és összeérintették,összedörzsölték az orrukat.Futkároztak tovább nevetve,visongva.
Tehát van igazság alapja a "nonverbális" jeleknek.
:)

csakférfi 2016.09.04. 15:28:12

@A megvalósult amerikai ólom..:
Ja a történet lényege hogy előtte sohasem látták egymást.
:)

Sadist 2016.09.04. 16:12:27

@csakférfi: "Tehát van igazság alapja a "nonverbális" jeleknek."

Persze, hogy van, a kommunikáció jó része nonverbálisan zajlik. Csak azért alakult úgy, hogy a nők rejtetten, nonverbálisan kommunikálnak, hogy ne kelljen viselniük a felelősséget és egy esetleges visszautasítás kockázatát, mert azt képtelenek lennének feldolgozni. Gondolj bele mi lenne, ha a nők nyíltan megmondanák a nekik tetsző férfiaknak, hogy "annyira bejössz, hogy neked megengedem, hogy megdugj", aztán valamelyik visszautasítaná. Teljesen összetörne az egojuk.
Láttam én már nőt fél óráig zokogni azért, mert egy faszinak mondta, hogy szeretne vele táncolni, a faszi meg lepattintotta.
Erre jó a nonverbális kommunikáció, mert ha a pasas visszautasítja, akkor át lehet tolni rá a felelősséget, hogy nem vette a jeleket, a nő pedig lesöpörheti magáról és mondhatja, hogy nem is akart tőle semmit (plausible deniability, nem tudom milyen bevett magyar kifejezés van rá).

enpera · http://c64blog.wordpress.com 2016.09.04. 16:32:49

@csakférfi: jah, ha van pénzed, verheted a nőt, tényleg fasza könyv

havaz.petty.rianás 2016.09.04. 16:52:43

na, mi van gecók látom, még mindig pörögtök eme fake blog fake posztján.

hihetetlen, hogy ahelyett, hogy bevetettétek volna magatokat a szombat esti lázba, itt nyomtátok!

zZz 2016.09.04. 16:52:49

@Zsuzsi25: Gondolom a smiley a komolytalanságot jelzi. Neten keresztül sokszor nem egyértelmű.

havaz.petty.rianás 2016.09.04. 16:53:34

@csakférfi: ja, nagyjából aberrált kis fasznak.

zZz 2016.09.04. 16:55:18

@csakférfi: Ők azok a nők, akik irányításra vágynak, mert maguktól azt sem tudják, mit szeretnének. Volt szerencsém ilyenhez nemrég, képtelen voltam bevonni a partneri játékba, mert fogalma sem volt, mit mondjon/csináljon.

havaz.petty.rianás 2016.09.04. 16:55:26

@Sadist: óbazdmeg, a faszverő komolykodó gittegylet! figyelj, olvasd el ezt a posztomat :

kigondoltam.blog.hu/2012/10/12/nogyulolet_386

még mindig ezres nagyságrendben olvassák. nem kell ezt túlagyalni, pupák!

havaz.petty.rianás 2016.09.04. 16:57:25

@zZz: zsuzsikának nem kell szmájliznia, hogy komolytalan legyen, minden kommentje idiotizmusról árulkodik, emotikon nélkül!

zZz 2016.09.04. 16:58:47

@A megvalósult amerikai ólom..: Valójában meg hót mindegy, ki választ/dönt, ez csak szavakon lovagolás. A lényeg, hogy mindkét fél tesz valamit, nem csak passzívan elszenvedi. Legalábbis jobb esetben, más esetben nem lesz sok köszönet a kapcsolatban.

zZz 2016.09.04. 16:59:53

@havaz.petty.rianás: Szándékolt komolytalanságra gondoltam, a másikról nincs véleményem.

havaz.petty.rianás 2016.09.04. 16:59:58

@enpera: nem sok jött le egyikőtöknek sem a filmből, sem a könyvből. mondjuk ha valaki ilyenre kattan, javaslom inkább sade márki könyveit, na az komoly, ez a mostani baromság ultrahalvány koppintás!

Joe1981 2016.09.04. 17:09:47

Az ilyen primitív, ócska képződményeket az első felismerésnél ki szoktam dobni a kukába. Aztán viheti az FKF a pesterzsébeti szeméttelepre... komposztként még talán használható.

Santer 2016.09.04. 17:47:40

Szutyok. Szegénykém nem tudja, hogy a csodapasijának rajta kívül van még 3-4 hasonló pipikéje.

csakférfi 2016.09.04. 18:36:38

@havaz.petty.rianás:
nem vagy egyedül ezzel a "minősítéssel".
hogy mi bennem az aberrált szexuálisan?
-talán a kizárólagos hetero élményeim
-talán a kizárólagos hűség a feleségem iránt
-talán a munkamorálom (előbb a munka utána a szórakozás)
-talán az adott szóhoz való viszonyulásom (többet ér mint a papíros)
-talán a gyerekekről felfogott minősítésem (lustaság,trehányság,nemtörődömség kapzsiság,..stb.) nem veleszületett tulajdonság.
-talán a tisztelet az emberi elme előtt (bárki fia és színű a bőre)
-talán a haragom,dühüm amit őszintén kimutatok bárkinek beosztás és rangra tekintet nélkül ha arra okot ad
-talán a szeretetem amit bárki "élvezhet" ha nem akarja bebizonyítani hogy én egy aberrált állat vagyok
-talán...stb.
Én tudom hogy mi nem vagyok aki erre a következtetésre jut az vagy irigy vagy rosszul ismeri az embert mint lényt.Így saját magát.
Hmmm....nagyjából ennyi.

csakférfi 2016.09.04. 18:41:10

@zZz: nekem is volt szerencsém húsz éven keresztül ehhez az embertipushoz.
A válás után fejlesztette magát.a bíróságon majdnem keresztre feszített a gyerek láthatás joga miatt.Szerintem ha rajta múlt volna kilövetett volna a holdra .
lehet az nyomta fel ennyire az agyát hogy találtam magamnak feleséget egy éven belül ő meg még most is a "lófaszú herceget várja"--utalok ezzel a mostani feleségem szavajárására.
a féltékenység nem ér véget a válással.Végül is az is egy "érzelmi" kötelék.
:)

csakférfi 2016.09.04. 18:44:52

@enpera: mondjuk alapból elítélem azt akit megüt egy nőt.Mondjuk nagy önuralom szükséges hozzá.Ez tény .
nekem a volt exem egyszer úgy felnyomta az agyamat a válás után hogy már az orrunk összeért és akkor mondta "üss meg és az életben nem látod többé a fiadat"
Tehát manipulált akkor.
szóval nem kispályás ez a karakterű nő.Az bizonyos.
:)
mármint a cikkíró is.

csakférfi 2016.09.04. 18:56:02

@Sadist: gyanítom a rossz emlékeink és tapasztalatunk ezt a fajta "érzészervet" visszafejleszti.Kortól függetlenül.
Nekem egyszer volt egy ilyen élményem.
Végül is a lényeg hogy egy sor helyzet kellett hozzá egy leszbi nő részéről. Tehát munkahelyen a dohányzóban az "aberrált " férfiak stírölik a nőket.felfigyeltem hogy néha lopva rámpillant vagy elkapja a tekintetét.
Igen szemrevaló nő volt.vagy 20 évvel fiatalabb, munkatársaim mondták hogy ez vakvágány mivel leszbi.Tényleg láttam a párját is vele néhányszor.ez ment úgy egy hónapig.majd egyszer egészen véletlenül hátulról sietve mentem a dohányzóba és ő meg egyedül pont az ajtó mellett ült.Így belépve azonnal összeakadt a szemünk.
mintha a mélységes mély tengerkék szemekben elmerültem volna azt hiszem három lépés akkor kimaradt az életemből.Csak a gyönyörű kék szemei.Bakker ez olyan lelki kapcsolat vagy mi a szösz.
Nem vagyok alkatra sem máshogy különleges,de akkor megéreztem ennek a nőnek a "szerelmét" nem szexuális vágyát, mert az más.
Senkinek nem mertem akkor elmondani.
Viszont nem hiszem el többé hogy a buzik vagy leszbik ne lennének menthetők.
:)

havaz.petty.rianás 2016.09.04. 19:37:40

@csakférfi: nem aberrált állat vagy csak aberrált, jó sok komplexussal. időben léptél, dolgozz magadon. van min.

havaz.petty.rianás 2016.09.04. 19:40:08

@csakférfi: olvasd el újra a cikk első öt mondatát. nem a cikkíró vélekedik így, hanem a barinője. de az egësz blog meg minden inkább stilisztikai gyakorlatnak tűnik, nem kell komolyan venni.

havaz.petty.rianás 2016.09.04. 19:43:40

@csakférfi: jól le kellett volna kupakolni a leszbi kékszeműt. nyehehe!

csakférfi 2016.09.04. 20:00:16

@havaz.petty.rianás:
Komolyan vettem volna??
igen elég komoly .
Mármint hogy ezek a tipusú nők tucatszám hadoválnak szerelemről becsületről ,karrierről,jólétről és folytathatnám.
Közben tucatnyian vannak s egyedinek képzelik magukat.
ja ilyen és a hozzád hasonlók vannak többségben.
Ez nem az én bajom sem nem hibám.
Inkább úgy fogalmaznék a p..szi..chopa..ták kánaánja ez.

A psz..ichop..aták gyakran megnyerő modorú – de mindig életveszélyes– egyének, racionálisak és tudatában vannak, mit miért tesznek, magatartásuk szabadon gyakorolt választás eredménye!

A pszichopata olyan, mint egy csecsemő, aki a saját szükségleteibe mélyedve hevesen követeli az azonnali kielégülést. A vágyain nem változtat, mások szükségleteit pedig semmibe veszi.

de az egësz blog meg minden inkább stilisztikai gyakorlatnak tűnik, nem kell komolyan venni.

jól le kellett volna kupakolni a leszbi kékszeműt. nyehehe

Kb. ezek a tizenhárom másikba beleférnek.
Gondolom a posztíró önmaga jellemzésénél és a tükörben is felfedezel néhányat.

Serrin 2016.09.05. 16:52:07

A fenti nőtípus jön rá 35-40 között, hogy de jó lett volna az a kedves fiú, akivel 10 éve összejött, de egy macsóért dobta. Addig viszont a macsó fogja csalni őt néhány vele hasonlóval nőcivel.

graphics 2016.09.05. 20:15:30

@Serrin: Sajnos sok nő ,,fordítva van bekötve'', ráadásul ,,imád szenvedni''.

Abszurd, hogy a rendes, jó pasikat elutasítja, de a szélhámos sunátor a menő (aki majd kizárólag és csakis az ő kedvéért és csak vele rendes lesz...)

Beer Monster 2016.11.13. 17:45:41

@csakférfi: "hozzám jössz feleségül?
Igen-nem."

Te el tudsz képzelni erre nemleges választ?

Beer Monster 2016.11.14. 14:02:41

@csakférfi: Hát nemtudom. Ha részeg volt a nő az első alkalommal, akkor talán.