A legtöbben úgy kezdik, ahogy én is tettem...
2018. július 02. írta: AgathaSeymour

A legtöbben úgy kezdik, ahogy én is tettem...

Ha az ember valamit szenvedéllyel csinál, azt mások is érzik, észreveszik. Ha ebből a gondoaltból indulok ki, akkor azt kell, hogy mondjam, az én szenvedélyességem  sok emberre hatott.

Barátok, ismerősök, emberi és magánéleti kapcsolataim, illetve sok olvasó állt neki írni, mert szerette a gondolataimat, ahogy és amit írok. Úgy érezték jó egy kicsit velem lenni, míg a soraimat olvassák, osztozni valamiben, amiről ugyanazt gondoljuk. Jórészt mind megtalálták a helyüket ebben a hivatásban, illetve az írás találta meg a helyét az életükben. Elmondták és a mai napig elmondják az üzenetet, amit a világnak szánnak, azok pedig, akiknek kell rájuk találnak. Az olvasó és a szerző ugyanis mindig egymásra talál. 

A legtöbben úgy kezdik az írást, ahogy én magam is kezdtem: bizonytalanul, sután próbálkoznak, igyekeznek valahonnét ellesni, megtanulni hogyan is kell ezt csinálni és vagy addig próbálkoznak, amíg bele nem jönnek vagy belefáradnak. 

Mikor a kreatív írás workshopomat összeállítottam a legfontosabb célként az lebegett a szemeim előtt, hogy aki írni kezd, valóban, a gyakorlatban hasznát vegye az itt tanultaknak. Hogy tényleg legyen mire támaszkodnia, hogy a zsebébe tegyem azokat a gyakorlati tudnivalókat, amiket én évek alatt gyakorló íróként, újságíróként tanultam meg a szakmában. 

wh170422aa.jpg

A legfontosabb témák, amiket a program alatt részletesen átbeszélünk:

1. Címadás
2. Témaválasztás
3. Az írás szabályai – aminek betartásával, illetve tudatos elhagyásával kiváló lehetsz
4. Kreativitás – hogyan dolgozz magadból, hogyan születnek a legjobb ötletek.
5. Kapcsolat az olvasóval – arról amit mindenki lát, és arról, amit nem – mit jelent pontosan, hogy az olvasót érezni kell!
6. Gyakorlás, hogy legyen saját tapasztalatod, amire a későbbiekben támaszkodhatsz.
7. Kreativitást, írói szemléletet fejlesztő játékok

Szeretettel várom azokat, akiknek dédelgetett vágyuk volt, hogy írói ambícióikat megéljék, a világnak megmutassák, és mielőtt kilépnének a nagyközönség elé vagy belevágnának a nagy munkába szeretnének átfogó képet kapni az írásról. Azoknak akik már írnak és szeretnének többet tudni a hivatásról, és mindenkinek, aki kiváncsi arra, hogy hogyan néz ki, miből áll a szerző munkája a színfalak mögött.

A workshop helyszíne az Astoria Oktatási Központ (1075 Budapest, Károly krt. 3/A.), a workshop két napos, időpontja: 2018. 07. 14. (szombat) 10-15 óráig és 07. 15. (vasárnap) 10-15 óráig.

A workshop részvételi díja 20.000 Ft.
Kérem, hogy részvételi szándékát az info@agathaseymour.hu email címen jelezze.
Szeretettel várom az érdeklődőket MINDEN KOROSZTÁLYBÓL!

A bejegyzés trackback címe:

https://puderestusarok.blog.hu/api/trackback/id/tr5214042074

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.