Férfiként a nőkről
2018. augusztus 16. írta: AgathaSeymour

Férfiként a nőkről

Régóta ismerjük egymást. Még zöldfülű, bolondos, naív, független nő voltam mikor találkoztunk. Első látásra tudtuk, hogy lelkitársak vagyunk és időkön túli barátok. Valami megfoghatatlan szöveteség jött létre közöttünk az első pillanatban, ami a mai napig tart. Mindig nagy boldogsággal tölt el egy-egy vele folytatott beszélgetés az életről, szenvedélyről, a párkapcsolatokról és - mivel egy kivételes férfiról van szó - a nőkről.

 h1112c.jpg

Imádom a nőket, mindig is a női nem rajongója voltam – kezdi - imádok mindent, ami a nő. Imádom a női naívságot, az esetlenséget, a képmutatást, a hazugságot, bármit vagy bárminek a tettetését, ami a női nemhez köthető. Mindent, amiben megmutatkozik a nemiség, amiben felfedezhető a nő. Főleg a nőies nőket szeretem, mert a nő az egy csoda. Nem kell, hogy túlságosan megcsinált, művi legyen, de legyen egy kis érzéke ahhoz a férfihoz, akihez tartozik.

Imádok férfi lenni a nő mellett, és szeretek is megfelelni a nőnek. Persze mindenben nem tudok, de nem is akarok. Mindent megteszek azért, hogy a másik érezze, hogy akarom, hogy azt akarom, hogy ő legyen a sikerélményem és én az övé. Ha mindkettőnket örömök érnek a kapcsolatban, akkor mindenre képes vagyok. Ha este, egy hosszú nap után egy nő szívből átöleli a nyakamat, ha üzen az ölelésével, megszűnik a világ körülöttünk és én örökre az övé vagyok.

De hát, ismersz jól, egész életemben körülvettek a nők, és én nem féltem élni a szeretetükkel, gondoskodásukkal, a gyengédségükkel, sem attól, hogy részt vegyek a játszmáikban, vagy bármiben, amiben partnerül választottak. Sokféle nő megfordult az életemben: okosak, szépek, csúnyák, buták, karrieristák, családanyák, fiatalok, öregek – és én imádtam mindet! Mert minden nőben van valami ragyogó, valami elbűvölő, valami, amiben ott van a nőiesség szikrája, és nekem ennyi mindig elég volt ahhoz, hogy megbolonduljak érte és mindent megtegyek, amit csak elvár tőlem. Vagy bármit. Mert a nők olyan bolondosak, szeszélyesek, kiszámíthatatlanok, hisztisek – szóval imádnivalóak úgy, ahogy vannak!

Azt hiszem, pályája egy pontján minden férfi életében elérkezik az a pillanat, amikor arra vágyik, hogy legyen a világon egy nő, aki az övé, aki megérdemli őt, és akit ő is megérdemel. Egy, egyetlen egy.

És akkor végre úgy érzi az ember, hogy rend van a világban, hogy hazatalált, mert az otthonunk mindig ott van, ahol a társunk van…

Agatha Seymour 

A bejegyzés trackback címe:

https://puderestusarok.blog.hu/api/trackback/id/tr1314184365

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.