Gyengédségre vágyva
2018. augusztus 24. írta: AgathaSeymour

Gyengédségre vágyva

Muszáj megírnom, mert annyira fontos, hogy mindenki tudjon róla, még akkor is, ha nem egyeztettem az illetővel. De úgy hiszem, barátok vagyunk, szóval egyetértene a dologgal.

-Hogy mit tanultam eddig a nőkről? – gondolkodik el hangosan - először is azt, hogy a nők a világ legcsodálatosabb lényei. A legbonyolultabbak, a legérzékenyebbek, de ha az ember szereti őket és őszintén figyel rájuk, akkor nagyon boldoggá lehet tenni őket. A boldog nőnél pedig nem létezik nagyobb siker egy férfi számára. Azt is megtanultam, hogy a nőknek sokkal több gyengédségre és simogatásra van szükségük, mint amit a férfi magából kiindulva gondolna. És ami legalább ennyire fontos: legyen ott a figyelme, miközben a nőt gyengédséggel veszi körül, ne csak megszokásból érjen hozzá.

A nőket sokat és gyakran kell ölelgetni, mondja mosolyogva, mert a bizalom, a szeretet, és az elfogadás az ölelésen keresztül áramlik leginkább.

opjh11.jpg

Minden nő megérdemelné, hogy boldog párkapcsolatban éljen, folytatja, de az emberek egyre zárkózottabbak. A csinos nőket, mint amilyen mondjuk te is vagy, a férfiak nem szólítják meg az utcán, mert félnek tőlük, ezért egyedül élnek. A férfiak rettegnek a visszautasítástól, és inkább nem közelednek. Aztán meg csodálkozva, értetlenkedve tekintenek arra a nőre, akiről álmodoznak, ha az párkapcsolatba kerül: - Miért ez a férfi a férje, mikor olyan férje is lehetne, mint amilyen én vagyok? A válasz egyszerű: mert az a másik férfi, aki esetleg nem olyan vonzó külsőleg, vagy nem rendelkezik olyan belső értékekkel, odament ahhoz a bizonyos nőhöz és energiát tett abba, hogy megszerezze. Nem a visszautasítás jutott eszébe ahányszor a nőre gondolt, hanem az, hogy ez a nő már az övé, minden más részletkérdés, és lépett. Szóval, ha ő meg tudta csinálni, te is meg tudtad volna, de aki nincs ott, az nem részese az eseményeknek. A nők a bátor, jófej férfiakat kedvelik. Nem a bunkókat, tolakodókat, erőszakosakat, és nem is a félénkeket, akiket meg kell győzni arról, hogy képesek meghódítani őket. A nők azokat a férfiakat kedvelik, akik hisznek magukban és határozottak.

Azt hiszem, a férfiak félelmének legfőbb oka az, hogy nem tudnak eleget a női lélekről. Én magam sem voltam ezzel másképp, de sokat olvastam a témáról, gyakoroltam is, ezért ma már bátran ismerkedem. Odamegyek a nőhöz, rámosolygok – ez az ismerkedés legfontosabb eleme – köszönök neki, és megmondom neki, hogy nagyon tetszik és szeretnék megismerkedni vele. A nők szinte száz százalékban igen-t mondanak.

Volt egy barátom, akit nagynehezen rávettem egy próbára, és teljesen várható módon bejött neki. - Csak ennyi? – kérdezte később. - Csak ennyi – feleltem. Ennyin múlik, hogy ők ketten most nem egyedül ülnek otthon, ki-ki a saját lakásában, hanem együtt vacsoráznak, sétálnak vagy épp szeretkeznek…

 

Agatha Seymour

A bejegyzés trackback címe:

https://puderestusarok.blog.hu/api/trackback/id/tr714199725

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.