A megközelíthetetlen nő
2018. szeptember 03. írta: AgathaSeymour

A megközelíthetetlen nő

Az első lépés a legfontosabb! Azon múlik minden, hogy azt megteszed-e, vagy sem. Ha azon a ponton valahogy túljutsz, megoldottál mindent, a lehetőség megmutatja önmagát.

 

– Mit gondoltál rólam, mikor először találkoztunk? – kérdem egy barátomat.

– Hogy itt egy vékony, szőke nő, és hogy a helyjegye majdnem mellém szól. A divathoz nem értek, de az öltözködésed alapján laza, vagány, bátor nőnek tűntél, és megközelíthetetlennek.

– Megközelíthetetlennek? – kérdezek vissza rémülten. – Mitől megközelíthetetlen egy nő?

– Attól, hogy azt gondolja róla a férfi.

– Ennyi?

– Ennyi. Nincs más oka. Majdnem teljesen mindegy, hogy milyen a nő, hogy néz ki. Ha a férfi azt gondolja, hogy el fogja utasítani a közeledését, akkor azonnal a megközelíhetetlen kategóriába teszi. Szóval nem te tehetsz róla. A férfiak rettegnek a visszautasítástól.

– Akkor te miért szólítottál meg?

– Mert tudom, hogy mindez csak a férfiak fejében van – mondja nevetve –, és hogy valójában egy nő sem megközelíthetetlen. A férfiak azért gondolják ezt, mert állandóan az elszenvedett sérelmeiken keseregnek. Arra gondolnak, hogy eddig hogy bántak velük a nők, és ezzel a hozzáállásukkal tulajdonképpen azt fejezik ki, hogy ezt várják a továbbiakban is… A múltban gondolkodnak, ezért nem látják reálisan a valóságot. Ez olyan, mintha úgy készülnél egy atlétikai versenyre, hogy soha nem nyertél még előtte, és a fejedben az a gondolat jár újra és újra, hogy most sem fogsz. Még a rajt előtt feladod. A bajnokok nem csak attól bajnokok, hogy mindent megtesznek a sikerért, hanem, hogy számítanak is rá.

 wh160426c2.jpg

– Ha így gondolkodnának a férfiak, bátran odamennének a nőhöz, aki tetszik nekik, és megismerkednének vele. Én például így tettem, mikor felszálltál az intercityre. Amint felém fordultál rád mosolyogtam, te visszamosolyogtál, megszólítottalak, és már beszélgettünk is. Nem bonyolult! Egy pillanatra sem gondoltam arra, hogy veszteni valóm van veled szemben. Ennyire egyszerű! Az egész az első pillanaton múlik, a legelsőn, hogy a férfi tudatában van-e annak, hogy a nők arra várnak, hogy megszólítsák őket. A nők is boldogok akarnak lenni. És még egy fontos dolog: nincsenek sikertelen párkapcsolatok! Minden eddigi párkapcsolatnak értelme, célja volt. Az, hogy most, amikor ott állsz, szemben álmaid nőjével, elég érett és tapasztalt legyél, hogy vele, az igazival, mindent jól csinálj. 

Agatha Seymour

A bejegyzés trackback címe:

https://puderestusarok.blog.hu/api/trackback/id/tr514219691

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.