Oszd be magad!
2018. szeptember 13. írta: AgathaSeymour

Oszd be magad!

Előfordulnak esetek a párkapcsolatokban, amikor a nő idősebb, úgy jó tíz-tizenöt évvel. Adott mondjuk egy 23-25 éves fiatal férfi és egy 35-40 közötti nő. Mi történik ilyenkor?

Egy sokat próbált jó barátom mesélte el saját, idevágó történetét:

– Ha jól emlékszem, akkoriban diplomázhattam, a város egyik hivatalában kaptam pályakezdőként állást. Az illető hölgy nálam bő tíz évvel idősebb volt, a városi színház jó nevű operaénekesnője. Igazi nő volt, ha érted, mire gondolok. Olyan, aki minden porcikájában megélte a nőiességét, akit nem lehetett nem észrevenni! Kifinomult, gyönyörű, kedves, akinek a mozdulatai után néztél, ha hozzád beszélt, az illatát az orrodban érezted egy-egy találkozás után, szóval a végzet asszonya maga! Beleszerettem. Menthetetlenül. Ő meg, nem is értem, hogy történhetett, viszonozta az érzéseimet.

Ha létezik szerelem, amely felperzsel maga körül és önmagában mindent, akkor ez az volt. Nem láttál még olyan szenvedélyt, mint ami kettőnk közt izzott. Mert igazi szerelmet megélni csak igazi nővel lehet. Rajongani érte, mindenedet odaadni csak egy valódi nőnek tudod. Képtelenek voltunk betelni egymással! Sem szellemileg, sem érzelmileg, sem szexuálisan. Olyan magas hőfokon éltünk, hogy majd’ belehaltam. Ő ne! Mert egy felnőtt nő rendelkezik annyi és olyan típusú energiával, amiből fut rá, hogy éljen, dolgozzon, alkosson, szeressen, szeretkezzen. De erre csak egy nő képes: folyton megújulni, újjászületni, teremteni, varázsolni – mi, férfiak gyengék és szerencsétlenek vagyunk mellettetek.

wh160714b.jpg

Kész voltam tőle, annyira, hogy úgy éreztem, el kell menekülnöm. Otthagytam a hivatali állásom, és egy másik városba költöztem. Utánam jött. Boldog voltam, mert nem bírtam nélküle, de reszkettem, mert vele sem bírtam. Itt nemcsak a lényéről beszélek, hanem a szexről is! Tudta, mit jelent a jó szex, és meg is élte. Ismerte magát, az igényeit, a testét és élvezte a szexet. Ez elvileg nagyon jó is lehetett volna, de egy fiatal férfit, még ha oly komoly potenciállal rendelkezik is, nem szabad egy lapon említeni egy ízig-vérig nővel. Nem tud, sem érzelmileg, sem gondolatilag, sem szexuálisan nem képes lépést tartani vele. Egyszerűen nem. Mert egy nő más energiákból táplálkozik és másokat éget el egy aktus során. Menekültem tőle, rohantam, ahogy csak bírtam, mert bármennyire is odavoltam érte, a szerelméért, a nőért, ez a lángolás felélt engem. Testileg és lelkileg egyaránt. Olyan szex volt, amit akkor talán fel sem fogtam, mind minőségében, mind mélységében, de felemésztett. Sok volt! Hogy képletesen fejezzem ki magam, olyan mértékben elhasznált ez a kapcsolat, hogy már szinte átlátszó volt a fülem!

Így visszagondolva egyértelműen látszik, hogy nem volt jövőnk, pedig, ha beosztással élt volna, ha egy kicsit kevesebbet adott volna magából egyszerre, tovább élhetett volna ez a szerelem. De végül is mindegy. Boldog vagyok, hogy megélhettem, hogy részem lehetett benne. Mert olyan élmény volt, amiért élni érdemes: egy igazi nő szerelme…

 Agatha Seymour

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://puderestusarok.blog.hu/api/trackback/id/tr2614238363

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.